Yritys

Yritys          Tuotteet          Materiaalit          Yhteystiedot

Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Joustava, nopea ja luotettava. Kumppani juuri sinun tarpeisiisi - V.A.V Group Oy:n toiminnan arvot.

Meillä on 20 vuoden kokemus seosten räätälöinnistä asiakkaiden profiilien erityistarpeisiin. Olemme uusien tiivisteratkaisujen, raaka-aineiden ja asennustekniikan aktiivinen kehittäjä. Asiakkainamme on alansa johtavia yrityksiä puunjalostus-, prosessi- ja konepajateollisuudessa.

Etsimme asiakkaillemme soveltuvimmat materiaalit ja profiilin muodot. Profiilit suunnittelemme ja valmistamme pieneenkin tarpeeseen. Asiakkaidemme ei tarvitse tyytyä kompromisseihin tiivistettä valitessaan, kun profiilin muoto, väri, kovuus ja materiaali ovat valittavissa juuri tarvetta vastaaviksi.

Iissä sijaitsevassa uudessa tehtaassamme on alan kehittyneimpään tekniikkaan perustuvat uudet tuotantolinjat. Olemme luotettava, tehokas ja joustava, asiakkaidemme tarpeisiin suuntautunut edelläkävijä. Johtavana arvonamme on turvata asiakkaidemme kilpailukykyä toimialamme parhailla ratkaisuilla.